137. redni občni zbor gasilcev

Članstvo PGD APAČE se je tradicionalno zbralo prvo soboto v mesecu marcu na 137. rednem letnem občnem zboru, na katerem so strnili delo minulega leta skozi posamezna poročila ter si zastavili načrtovane aktivnosti za leto 2019.

Občnega zbora, ki se je pričel ob 19. uri se je udeležilo 65 članov domače gasilske organizacije, od gostov pa so se udeležili, predsednik GZ Gornja Radgona Peter CVETKOVIČ, poveljnik OGP APAČE Peter HORVAT, župan Občine APAČE dr. Andrej STEYER, svetnica Sabina KRANCELBINDER KRAPEŽ, predstavnica območnega združenja RK Katja MAKOVEC, poveljnik PGD Paloma-Sladki vrh, predstavnik PGD Gornja Radgona, predstavniki ostalih društev OGP APAČE in domači župnik Janez FERENCEK . Opravičili so se svetniki Darko KEGL, Renato FLISAR in Robi KUČAN in predsednik CZ Gornja Radgona Andrej REGULE.

Zahvala predsednika delovnega predsedstva Stanka BRATUŠA predsedniku GZ Gornja Radgona, županu Apače in poveljniku OGP APAČE za pomoč pri podeljevanju na katerem smo podelili značke za dolgoletno delo v gasilski organizaciji, ter delo v operativnih vrstah. Podeljena so bila tudi priznanja GZ III. in II. stopnje ter podelitev priznanj članom, ki so opravili specialnosti in za konec priznanje članici, ki je opravila tečaj za višjega gasilca in še petim članom za opravljen tečaj pripravnika.

65 navzočih gasilcev iz domačega društva so vsak s svojim govorom nagovorili še predsednik GZ Gornja Radgona Peter CVETKOVIČ, poveljnik OGP APAČE Peter HORVAT in župan Občine APAČE, dr. Andrej STEYER, sledili so še predstavnik prijateljskega društva iz PGD Paloma-Sladki vrh in predstavnica območnega združenja RK Katja MAKOVEC ter ostali gostje.

Po končanem uradnem delu pa je sledila še pogostitev z prijetnim druženjem.


Morda ti bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.