Zahvala UO pred vstopom v leto 2020


Spoštovani prijatelji, simpatizerji ter seveda naši člani in članice!


Ob koncu leta radi vsaj za hip pogledamo nazaj, na prehojeno pot skozi leto in se spomnimo, kaj smo v tem času dobrega, predvsem pa koristnega postorili, ter usmerimo pogled tudi naprej, v novo leto. Opravljeno delo nam je vsekakor lahko v zadovoljstvo, a novi izzivi so motivacija in usmeritev za prihodnost – biti še boljši. V smislu, da izpolnjujemo svoje poslanstvo, pomagamo sočloveku, mu vlivamo samozavest in upanje.

Neskromno, toda brez prevzetnosti in pretirane samovšečnosti menimo, da smo z rezultati letošnjega leta lahko zadovoljni. Skupaj smo nadaljevali z uresničevanjem številnih programov in projektov v domačem okolju in širšem družbenem okolju ter navsezadnje na prepoznavnosti našega društva.

Marsikaj nam je s skupnimi napori in prizadevanji uspelo, a hkrati je potrebno še veliko postoriti na tem področju. Ob zavedanju, da lahko računamo in se zanesemo drug na drugega, so nove naloge toliko lažje in izzivi prijaznejši.

Z najboljšimi mislimi vam želimo doživete praznične dni ter veliko sreče, zdravja in uresničenih pričakovanj v letu 2020.

Upravni odbor PGD APAČE


Morda ti bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.